Installatie en onderhoud vanuit Woerden

Telecom Midden Nederland biedt een uitgebreid dienstenpakket aan voor de perfecte bedrijfscommunicatie. We verzorgen onder meer de aanvraag van uw lijnen en het onderhoud van uw bedrijfsnetwerk. Bij ons kunt u terecht voor het volledige pakket.

Lijnen en telefoonnummers

Lijnen en telefoonnummers

Telecom Midden Nederland is partner van onder andere:

  • Alcatel Lucent 
  • KPN 
  • Ziggo 
  • Nextel 
  • Auerswald 

Wij verzorgen de complete aanvraag of aanpassing van uw lijnen en telefoonnummers. Het maakt niet uit of het nu gaat om een analoge lijn, ISDN of VOIP, wij doen het allemaal voor u.

Hosted VOIP

Hosted VOIP

Denkt u erover na om via hosted VOIP te gaan bellen? Wij bieden ook hosted VOIP-diensten voor een zeer scherpe prijs. In tegenstelling tot de meeste andere telefonieaanbieders zit u bij ons nergens aan vast. Al onze diensten zijn per dag opzegbaar. Met hosted VOIP hoeft u niet te investeren in een telefooncentrale. De gesprekskosten zijn voor een vast bedrag in de maand af te kopen.

Advies

Wilt u besparen op uw telecomkosten? Uw netwerk uitbreiden of een nieuwe communicatie-infrastructuur toepassen? Neem contact op en onze experts geven een geheel vrijblijvend advies op maat.

Netwerkbekabeling

Ook voor het aanleggen of uitbreiden van uw computerbedrijfsnetwerk neemt u contact met ons op:

  • Categorie 5/6/7 (gewenste datasnelheid) 
  • FTP of UTP (gewenste kabelsoort) 

De netwerkbekabeling wordt compleet met patchkast, patchpanelen en wall outlets geleverd.

Installatie en oplevering

Alle installaties worden gemonteerd door onze vakkundige monteurs. Na de oplevering verzorgen zij een duidelijke uitleg van het geleverde systeem. Op deze manier kunt u direct aan de slag. Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden we ze graag.

Service en onderhoud

Op al onze apparatuur geven wij 12 maanden omruilgarantie. Deze garantie kunt u verlengen met een servicecontract naar keuze, met een looptijd variërend van minimaal 4 tot maximaal 8 jaar. Het afsluiten van een servicecontract is niet verplicht.